O namaProizvodiEU StandardiGalerija slika i video materijalaKontakt
 
   
O nama  
   

DM BOS MODE COLLECTION d.o.o. osnovana je 06.10.2008 godine kao preduzeće za proizvodnju, zastupstvo i promet zaštitne odeće.
Osnovani smo kao porodično preduzeće sa velikim radnim iskustvom u rukovođenju Centrotekstilovom proizvodnjom i predstavništvom u Milanu (Italija), Frankfurtu (Nemačka), Moskvi (Rusija), Solunu (Grčka) i Istambulu (Turska).
Naš tehnički direktor Dašić Slađana dipl.inž.tekstila i kože, iskustvo je sticala kao stipendista a kasnije i rukovodilac proizvodnje Niteksa u Nišu. Iskustvo je sticala i u CIS Institutu, polagala stručni ispit za akreditaciju laboratorija.
Poseduje i diplomu internog proverivača koju je stekla u Ekspert Internacionalu iz Londona.

Osim sopstvene proizvodnje radnih i zaštitnih odela proširili smo asortiman na preko dve hiljade artikala koji danas uključuju lična zaštitna sredstva za veliki broj delatnosti. Pokrivamo oblasti građevinarstva, prehrambene industrije, hemijske industrije, medicine i svih ostalih industrijskih proizvodnih grana.

Danas zastupamo i veliki broj svetski priznatih brendova sa proizvodima za lična zaštitna sredstva i opremu.

Vizija

Preduzeće smo pozicionirali kao uspešnu i profitabilnu kompaniju, organizovanu na modernim, evropskim principima, uz primenu najbolje poslovne prakse.

Misija

Naša misija je da tehničkim rešenjima omogućimo kvalitet naših proizvoda i da neprestano radimo na njihovom usavršavanju. Da redovno pratimo dešavanja u struci na svetskom nivou i da stečeno znanje primenjujemo u našem poslovanju.

Cilj

Naš cilj je da ostvarimo lidersku poziciju u proizvodnji i uvozu savremenih zaštitnih sredstava. Krajnji cilj je uspešan i zadovoljan korisnik, koji zna da kod nas ima pouzdanog poslovnog partnera.


Uz svaki naš proizvod dajemo važeći atest i garanciju u trajanju 6 meseci. Posedujemo važeće ISO 9001 standarde.
 
 
      
   
DM BOS MODE COLLECTION d.o.o.
11080 Zemun, Beograd, Srbija, ul. Lazara Savatića 5
telefon 011/2617 666, telefaks 011/2615 159
PIB 105805698, Matični broj 20466405
© Agencija PopSoft